Two days after

Op de dinsdag na de marathon wordt er traditioneel “uitgelopen”. Dat is een kort stukje dribbelen om de spieren los te maken. José had vanwege prive omstandigheden afgezegd, daarom werd de training gegeven door Paul.

Voor de training was er gelegenheid om iedereen te feliciteren en om mooie verhalen uit te wisselen. Ook werd van alle deelnemers die zondag hadden meegelopen een groepsfoto gemaakt.

Tijdens de training had de een het wat makkelijker dan de ander. Zonder een naam te noemen hoorde ik zelfs iemand zeggen dat ze na de marathon een soort zwart gat beleefde. Maanden getraind, de marathon gelopen en nu? Nou Kelly ik heb goed nieuws voor je. 5 april 2020 is de volgende Rotterdam Marathon 🙂

Na de training was er eerst taart omdat Paul jarig was geweest. Hierna nam Marti het woord. Tijdens de pastaparty van afgelopen vrijdag kon iedereen de verwachtte eindtijden opgeven. Marti had alle uitslagen opgeteld. Miranda had de beste totaal-tijd voorspeld, Lucienne had de tijd van Ellen exact voorspeld en Marnix zat het dichte bij de totaal tijd van alle lopers bij elkaar en won daarmee 2 flessen bier, de wisseltrofee en eeuwige roem.

Na afloop hebben we afscheid genomen van Marco Clasquin. Deze heeft zijn doel bereikt door het lopen van de marathon en gaat zich verder richten op voetbal.

Nog 363 nachtjes slapen en dan is het weer zover!