De humor ligt op straat

Waar: ergens op het Havenspoorpad, tijdens de training.

Ramon:”Jose, ik ga aan het einde van het pad terug. Ik heb het namenlijk aan mijn lies. ”

Walter:”Wie is Annelies?”

Ramon:”Nee, ik heb het aan mijn lies!”

Marti:”Ik weet wel wat een lieswagen is, die heb ik ook.”

Marnix:”Nee Marti je bedoelt een lease wagen. Dat schrijf je anders.”

Marti:”O ja.”

Weekendje weg – dag 2

Vandaag om 09.00 gezamenlijk ontbijt. Het ontbrak aan niets.

Natuurlijk werd er op de tweede dag nog gelopen tijden het weekendje weg. Zware maar hele mooie rondjes van 4.7 km.

In de middag een leuk spel voor de competitie gespeeld. Wat een heerlijk weer!

Na het middagspel had iedereen wat tijd om zelf invulling aan te geven. Sommige gingen shoppen en sommige bleven in de accommodatie. In de avond was een deel van restaurant de Broertje gereserveerd voor Loopgroep Zuid en konden we genieten van heerlijke tapas. En ja, als je Rotterdammers in je zaak hebt dan wordt Hand in Hand gezongen. Sjaak en Hans zongen uit principiele overwegingen niet mee.

s’Avonds aangekomen bij de accommodatie dreigde er nog een project X te onstaan omdat gasten uit een ander complex bij ons feest wilde komen vieren.

Weekendje weg – dag 1

Jaarlijks gaat Loopgroep Zuid een weekendje weg. Dit jaar heeft de feestcommissie een prachtige accomodatie geregeld in Groesbeek. Aan het einde van de middag stroomde de eerste lopers en de aanhang binnen. Eerst even buiten borrelen want de temperatuur liet dit toe.

Nadat iedereen gearriveerd was werd er een rondleiding gegeven. Echt te gek! Van whirlpool tot bioscoop, alles is aanwezig en wat een prachtige kamers!

Na het heerlijke eten konden we nog even bijkletsen waarna we in teamverband een quiz hebben gespeeld met Loopgroep Zuid en hardloop vragen. Daarna nog een spel gespeeld. Dat was in een notendop dag 1. Morgen meer.