Hardlooproutes

Op deze pagina worden de mooiste routes in en rond Rotterdam getoond. In voorbereiding op de Marathon lopen diverse lopers van Loopgroep Zuid op de zondagen duurlopen. Peter stippelt elke week diverse routes uit. Deze tref je hieronder. 

25 kilometer 13 kilometer 9,8 kilomter 31 kilometer 35 kilomter

Rennen langs de Maas

Vier afstanden in de binnenstad gaan langs de Maas en zijn met bewegwijzering op het trottoir aangegeven. Het gaat om de afstanden 3,5 km, 5 km, 10 km en 21 km. Voor elke route is een plattegrondje gemaakt. Bekijk hier de pagina van rotterdamrent en download de routes.

Hardlopen in Rotterdam

Ren je fit in Rotterdam. Met of zonder obstakels op je route. Over asfalt en bruggen, in de haven of door het bos. Bij regen of bij zonneschijn. Alleen in eigen tempo of met z’n allen, strijdend tot de eindstreep: de mogelijkheden in Rotterdam zijn legio! Bekijk hier de website van Rotterdam Tourist Information

Hardlopen dicht bij de grote stad met Natuurmonumenten

Vlak bij de steden Rotterdam en Delft ligt prachtige natuur waar je in alle hectiek van het stadse leven helemaal tot rust komt. Ben jij al een ervaren loper? Dan is de route rondom de Vlietlanden van bijna 20 km perfect. Voor een iets korter rondje van 7 km ren je rond de Ackerdijkse Plassen. Beide routes zijn zowel over verhard en onverhard pad.