Wisselbeker

Elk jaar, tijdens de nieuwjaarsreceptie van Loopgroep Zuid, wordt de wisseltrofee  uitgereikt aan een lid die het jaar ervoor bijzonder heeft gepresteerd.  Diegene die de wisseltrofee in zijn bezit heeft, mag zelf kiezen aan wie de wisseltrofee wordt uitgereikt.

Winnaar 2017: Peter Schmidt

Peter heeft de beker gekregen voor zijn bijdrage aan de trainingen op zondag eerst de halve Marathon gevolgd door de de hele. Dit is nu elke zondag een groot event voor de groep met vele deelnemers en het levert veel motivatie en plezier op.
De tweede reden is de inzit van Peter voor de activiteitencommissie. Dit  is erg belangrijk voor de groep haar sociale activiteiten. Peter heeft ook hier een grote bijdrage aan geleverd samen met de andere nieuwe leden.
Groet Ron.

Winnaar 2016: Ron Hablous

Ik heb deze wissel troffe een jaar lang in mijn bezit gehad. Sinds het begin van 2016 heb ik steeds gekeken naar de prestatie van elk lid van de vereniging.

Als het aan mij ligt zou ik deze troffe aan meer mensen willen uitreiken. Maar er kan maar 1 iemand de winnaar zijn omdat er maar 1 beker is.

Deze beker gaat dit jaar naar iemand die door vallen en opstaan tijdens de trainingen de loopgroep heeft doen verbazen. In de zomer heb ik onverwachts een app gekregen van diegene dat hij/zij 21 km had gelopen. Ik heb echt een paar keer moeten lezen of de afstand wel klopte.

Ja hoor, het klopte wel degelijk, 21 km in een paar uur.Kort erna krijg ik een verzoek om een schema samen te stellen voor 15 km.Ik vraag voorzichtig: ga je de Bruggenloop doen? JA zeker, is het antwoord.

Soms werd er een geintje gemaakt tijdens de training: ojee, hij/zij wil naar groep 1.

Twee momenten zijn mij dit jaar bij gebleven. De 10 km in Ede en de 15 km van de Bruggenloop december jl. Hij/zij liep met veel plezier en leek te genieten van de sfeer als een trotse pauw.

Met plezier, doorzettingsvermogen en elke keer maar weer ruim op tijd aanwezig te zijn op de trainingen heeft hij/zij een mooie progressie door gemaakt.

De laatste tijd is wandelen verleden tijd en doe jij met veel inzet de volledige training mee.

Je verdient deze beker voor je inzet in het afgelopen jaar. Ik hoop dat dit een stimulans mag zijn voor nog meer progressie en wie weet waar dit gaat eindigen???????. Misschien wel de Marathon??????

Maak van dit jaar jou loopjaar. Heel veel succes in 2017.

De beker gaat naar RON HABLOUS

José Silva

lees meer