Nieuwjaarsreceptie

Bij een nieuw jaar hoort natuurlijk ook de traditionele nieuwjaarsreceptie van Loopgroep Zuid. In de ochtend ging een flinke groep het nieuwe jaar inluiden met een duurloop van 10.5 en 23 km. Om 15.30 was iedereen, met aanhang welkom in de kantine van THOR waar de de feestcommissie de kantine had omgetoverd tot een ware receptiezaal.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie nam Hans, als voorzitter het woord en blikte terug op 2018 en keek vooruit naar 2019. Dit deed hij aan de hand van een Powerpoint waarin alle hoogtepunten voorbij kwamen.

Natuurlijk werd iedereen rijkelijk getrakteerd op hapjes en drankjes. Hierna was het tijd voor een overheerlijke Chinese maaltijd. Na de maaltijd was het tijd voor de jaarlijkste uitreiking van de wisselbeker die wordt uitgereikt aan het lid dat volgens de winnaar van het afgelopen jaar de beker het meest verdient. Peter was de winnaar van de beker in 2018 en deze had dus de schone taak de beker te vergeven. Dit deed hij op eigen leuke wijze door iedereen te laten staan en op basis van vragen leden te laten afvallen. Uiteindelijk ging de strijd op Marti en Renate. Marti was de uiteindelijke winnaar.

Voor meer foto’s van de nieuwjaarsreceptie kunnen leden van de club kijken op https://loopgroepzuid.nl/fotos/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *